Hus 2 - Det hvide hus

NORDBORNHOLM.DK

Feriehuse med unik udsigt

Hus 2 - Det hvide hus

Huset er et meget stort og rummeligt bindingsværkshus på 130m2 med plads til seks personer. Det charmerende hus er fra 1867, men det er moderniseret overalt, så det fremtræder smagfuldt og indbydende. Fra ferieboligen er der flot udsigt til havet mod nord.

 

Huset er totalrenoveret i 1997 og 2003, men det har bevaret sin gamle sjæl og charme. I stueetagen er der et meget rummeligt køkken/alrum med trægulv og trælofter. Herfra kan man nyde en malerisk udsigt mod Hammerknuden, Østersøen og Hammershus.

 

Landkøkkenet er lækkert og velfungerende. Her er egetræsbordplade, masser af skabsplads, opvaskemaskine, glaskeramisk komfur, emhætte og stort køleskab med seperat fryser.

 

I køkken/alrummet er der brændeovn, stort spisebord, karlekammer-skab, egetræsskænk samt en lille hyggekrog med to lænestole.

 

Fra alrummet er der adgang til et splinternyt flisebadeværelse med gulvvarme. Badet er meget indbydende med hvidmalede trævægge, flisegulv, halogenspots, toilet, bruseniche, rummelige skabe og vaskemaskine. Udover det nye bad er der et ældre, men nydeligt gæstetoilet ved siden af.

 

Herudover er der en rummelig tv-stue også med et dejligt kig til havet. Her er en flot futon, sofabord, lænestole, garderobeskab samt farve-tv. Der er parabol, så du kan se flere tyske kanaler samt CNN m.m. Desuden kan du se DRs kanaler.

 

TV-stuen er total-renoveret i 2003 med nyt trægulv, nye trælofter samt ny trappe til 1. sal.

 

Fra tv-stuen er der adgang til to soveværelser. Det ene er netop istandsat med nyt trægulv, nye trævægge og - lofter samt halogenspots. Her står en stor dobbeltseng samt et par mindre natborde. Ved siden af er et mindre kammer med en pæn, stor køjeseng samt kommode. Alle senge er udstyret med ordentlige madrasser.

 

Endelig er der på 1. salen et meget stort soveværelse med boxmadrasser, karlekammerskab samt en smuk, gammel ekstra-seng. Soveværelset vender mod øst og har lyst tæppe på gulvet.

 

Ferieboligen ligger i en længe til vores egen ejendom, men den fungerer som et selvstændigt hus og ligger helt ugenert fra os.

 

Hele ferieboligen er godt isoleret og har nyt tag og thermoruder overalt. Huset vender mod syd, hvor der er en dejlig, ugenert have med sol det meste af dagen. Her er en lille, hyggelig græsplæne samt en træterrasse med havemøbler og grill. Til sæsonen 2005 er der i øvrigt indkøbt et helt nyt havemøbelsæt.

 

Derudover er der en meget stor naturhave lidt fra huset, hvor der er en skøn solkrog med bord og bænke samt bålplads. Herfra er der en imponerende panorama-udsigt mod vest til Østersøen, solnedgangene og Sverige i horisonten. Naturhaven er rigtig idyllisk med klipper, lille sø og masser af træer og buske. En pragtfuld legeplads for børn!